Facebook
_Featured-Img-Cikk-680x380

Az alkotás jövője eljött. Készen áll?

Autodesk Forum – Az Alkotás jövője konferencia 2017. nov. 9.

Az Alkotás jövője megérkezett, és radikális változásokat hoz. Az alkotás jövője a teljes ágazatot alapjaiban alakíthatja át. Felforgat és folyamatos változást eredményez minden iparág területén: az építőipartól a gépiparon át a média- és szórakoztatóiparig, a tervezés, a mérnöki munka, valamint a marketing és az értékesítési részlegek tevékenységén.

Ha birtokában van a megfelelő tudásnak és eszközöknek, éppen ez a felfordulás jelentheti a nagy lehetőséget az Ön számára.

Vegyen részt az év Autodesk konferenciáján és ismerje meg az új technológiákat és az ezeket alkalmazó megvalósult projekteket!

Autodesk Forum – Az Alkotás jövője konferencia
Budapest, 2017. november 9.
Aréna mozi (1087 Budapest, Kerepesi út 9.)

Regisztráció

550x250-bim

Fókuszban a BIM megoldások. BIM + Autodesk – a jövő az összekapcsolt rendszereké

A technológia gyökeresen megváltoztatja az épületek és az infrastruktúra tervezésének, kivitelezésének és használatának módszereit. A fizikai és digitális technológiák együttműködésével végtelen számú lehetőség áll rendelkezésre az épületek és infrastruktúrák tervezésére, építésére és működtetésére, ezért még soha volt ennyire fontos a BIM bevezetése.

Az épületinformáció-modellezés (BIM) olyan kulcsfontosságú alap, amely versenyelőnyhöz juttatja a tervezőket, az építészeket és a tulajdonosokat. A BIM és annak folyamatai képesek megváltoztatni az építőipart, bevezetésével javulhat az iparág hatékonysága, teljesítménye és fenntarthatósága.

Az Autodesk szorosan összekapcsolt BIM-eszközökkel és folyamatokkal építi az épületek és infrastruktúrák jövőjét, ezzel segíti, hogy Ön is kihasználhassa a lehetőségeket.

Konferenciánk BIM szekciójában ismerje meg a CÉH Kft., a SAMO Kft., a Central Geo Kft. projektjein keresztül, hogy Ők hogyan növelték drasztikusan esélyeiket a projektek elnyerésére és kivitelezésére a BIM-megoldások használatával, valamint a Trenecon Kft. hogyan hasznosította az Autodesk megoldásait. Fedezze fel, hogyan segíthet ebben az Autodesk Önnek is.

Ez az alkotás jövője. Ez az építőipar jövője.
Vegyen részt az év Autodesk konferenciáján és ismerje meg az új technológiákat és az ezeket alkalmazó megvalósult projekteket!

Regisztráció

550x250-pdm

Úton a gyártás jövője felé az Autodesk-kel.

Az alkotás jövője (Future of Making Things) a következő gépipari forradalom. Ismerje meg, hogyan segíti a vállalatokat az alkotás jövője és a termékinnovációs platform abban, hogy versenyképesebbek legyenek a mai piacon. A ma és a holnap termékei olyan vevői igényeknek próbálnak megfelelni, mint a testre szabhatóság, az integrált gyártás és a folyamatos szolgáltatások. Ön hogyan fog megfelelni az igényeknek?

Fedezze fel a lehetőségeket az Autodesk Fusion segítségével – egy megfizethető, modern technológiai platformmal, amely magasabb szintre emeli a hatékonyságot és a termékéletciklus-kezelést.

Gépipari szekciónkban hallgassa és ismerje meg az előadókat, köztük az Autodesk, az MSK Hungary, a Transmoduls Kft., a Stallprofi Kft. műszaki szakembereit. A rendezvényen példákat mutatunk arra, hogyan alkalmazkodnak a gyártók az új gyártási módszerekhez, és beszélünk arról, mindez hogyan növelheti a jövedelmezőséget.

Az alkotás jövője ELJÖTT. Készen áll?
Regisztráljon, és írja be naptárába 2017. november 9-ére az Autodesk – Az Alkotás jövője konferenciát!
Autodesk Forum – Az Alkotás jövője konferencia
Budapest, 2017. november 9.
Aréna mozi (1087 Budapest, Kerepesi út 9.)

Regisztráció

A rendezvényen a részvétel díjtalan, azonban előzetes regisztráció szükséges. Ne habozzon, regisztráljon, mert a szabad helyek száma rohamosan fogy. A regisztrációt november 3-án zárjuk.

További információ