Facebook
_Featured-Img-Cikk-680x380

Új AutoCAD 20% kedvezménnyel*

20% kedvezmény új AutoCAD vásárlása esetén egy-, két- vagy hároméves előfizetéssel
2018. január 9. és 15. között.

Az AutoCAD 2018 szoftver szolgáltatásaival továbbra is a tervezés világának élvonalában maradhat. Időt takaríthat meg, és megúszhatja a bosszankodást – egyszerű eszközökkel javíthatók a külső referenciával rendelkező fájlok esetleges hibás útvonalai. Az SHX szövegfelismerő eszközzel gyorsan szövegobjektummá alakíthatja az importált PDF geometriákat. Jelentős fejlődést tapasztalhat a 3D navigáció során nagyításkor és mozgatáskor. Ráadásul az egyszerűen használható mobilalkalmazás segítségével bárhová magával viheti az AutoCAD erejét.

Tervezzen meg minden részletet a világ egyik vezető CAD alkalmazásával!

Korlátozott ideig tartó promóció keretében most 20% kedvezménnyel vásárolhat új AutoCAD szoftvert egy-, két- vagy hároméves előfizetéssel*. Részletek és további információért keresse a Hivatalos Autodesk Viszonteladó Partnereket.

Az AutoCAD számtalan hatékony eszköze mindenki számára jobb élménnyé tesz a tervezést. A TrustedDWG™ technológia lehetővé teszi az asztali, felhőalapú és mobil megoldásokon keresztül történő együttműködést.

Tekintse meg magyar felirattal ellátott videót az AutoCAD használatának előnyeiről, újdonságairól.

Tudta? Ha előfizet az AutoCAD programra, további költség nélkül megkapja az AutoCAD mobilalkalmazást. A táblagépén vagy okostelefonján megtekintve, létrehozva, szerkesztve és megosztva CAD-rajzokat még nagyobb hatékonyságot érhet el – nem kell nyomtatott rajzokat vinnie terepre vagy ügyféllátogatásokra. Töltse le az AutoCAD mobilalkalmazást az Apple App Store, Google Play Store, vagy Windows App Store áruházból, és vigye magával a rajzait már ma.

*Az ajánlat 2018. január 9. és 15. közötti időszakban érvényes (a megadott napokat is beleértve). Részletek és további információ az Autodesk Hivatalos Viszonteladó Partnereinél érhető el.

1