Facebook
_Featured-Img-flash-680x380

Új AutoCAD LT 30% kedvezménnyel*

AutoCAD LT – 2D szerkesztés, 100% DWG kompatibilitás


Akár 30% kedvezmény új AutoCAD LT vásárlása esetén egy-, két- vagy hároméves előfizetéssel 2018. január 23-29. között.

Az AutoCAD LT a megfelelő választás 2D-s rajzoláshoz és részletrajzok szerkesztéséhez, valamint pontos és hatékony dokumentáláshoz. Az Autodesk eredeti DWG-technológiája biztosítja az adatok pontosságát, a precízebb kommunikációt és a magas szintű kompatibilitást a többi Autodesk szoftverrel.

A fejlett CAD technológia a 35 éves tapasztalattal és innovációval rendelkező AutoCAD szoftveren alapul, így a felhasználók számíthatnak az AutoCAD LT stabilitására és teljesítményére. Az AutoCAD LT olyan hasznos szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek korábban csak az AutoCAD szoftverben voltak elérhetők.

Tudta? Ha előfizet az AutoCAD LT programra, további költség nélkül megkapja az AutoCAD mobilalkalmazást. A táblagépén vagy okostelefonján megtekintve, létrehozva, szerkesztve és megosztva CAD-rajzokat még nagyobb hatékonyságot érhet el – nem kell nyomtatott rajzokat vinnie. Töltse le az AutoCAD mobilalkalmazást az Apple App Store, Google Play Store, vagy Windows App Store áruházból, és vigye magával a rajzait már ma.

Korlátozott ideig – 2018. január 23-29. között – tartó promóció keretében most 30% kedvezménnyel vásárolhat új AutoCAD LT szoftvert egy-, két- vagy hároméves előfizetéssel*. Részletek és további információért keresse a Hivatalos Autodesk Viszonteladó Partnerek:

dealer-cadidealers-hungarocaddealers-korosdealers-tercdealers-varinex

Ismerje meg, hogy mit tud az AutoCAD LT más CAD-szoftverekhez képest?