Facebook
_Featured-Img-Cikk-680x380

Autodesk építőipari gyűjtemény

Építsen a Revit előnyeire!

Mi található a Revit MEP felhasználók számára készített Autodesk építőipari gyűjteményben?

Az Autodesk építészeti, tervezési és kivitelezési gyűjteménye integrált eszközkészlethez nyújt hozzáférést – a Revithez is. Ezzel az eszközkészlettel bármilyen, projektekhez kapcsolódó kihívást legyőzhet, most és a jövőben egyaránt. Alább találja az építőipari gyűjteménybe tartozó termékek és szolgáltatások teljes listáját.

A Revitet használó épületgépész mérnökök és kirészletezők számára fontos lehet, hogy az építőipari gyűjteményben a Revit továbbfejlesztett változata érhető el. Különböző tervezési és elemzési eszközök segítségével kigondolhatja, modellezheti, optimalizálhatja és koordinálhatja terveit az építőipari szakemberekkel együttműködve, akár több szakágra kiterjedve, a projekt teljes életciklusán át.

A Revit segítségével bármelyik, az Ön számára szimpatikus nézetben dolgozhat. Bármilyen tervmódosítás, például további levegőcsatlakozók hozzáadása automatikusan frissíti a modell érintett részeit, beleértve a tervezési és a 3D nézeteket, valamint az ütemezést is.

A Revit használatával LOD 400 gyártáskész modelleket is létrehozhat. Többféle lehetőséget és elrendezést tekinthet át a részletes MEP költségbecslési, gyártástámogatási és kivitelezési épületgépészeti szolgáltatásairól.

A Revit beszerzése az építőipari gyűjtemény részeként minden eszközt megad Önnek a munkatársaival való hatékony együttműködéshez a tágan értelmezett tervezési csapatban. A Navisworks Manage használatával összesítheti a különféle fájlformátumú terveket egyetlen modellben, így elkerülheti a komplex ütemezési problémákat és a költséges ütközéseket az építkezés megkezdése előtt – vagyis időt és pénzt takaríthat meg.

Tekintse meg, mennyivel könnyebbé vált a MEP tervezési szakemberei számára a koncepciótervezési fázistól a többszakágas koordinációig történő haladás a hatékony eszközöknek köszönhetően, amelyek a tervfejlesztés minden aspektusához óriási segítséget nyújtanak.

Amennyiben szeretné bővíteni szakmai ismereteit, kihasználni az autodeskforum.hu nyújtotta előnyöket, szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokhoz, vagy csupán hatékonyabban szeretne dolgozni, elég egyetlen lépés.

Regisztráljon, és legyen tagja az Autodesk Fórum közösségnek!