Itt a következő lépés
a professzionális szintű
mérnöki tervezésben

A legújabb Autodesk Inventor-frissítés már elérhető – ne hagyja ki!

Az Autodesk Inventor olyan professzionális minőségű mérnöki megoldásokat kínál 3D gépészeti tervezéshez, szimulációhoz, szerszámkészítéshez és tervezési kommunikációhoz, amelyek segítségével a termékfejlesztési munkafolyamatokkal költséghatékonyan tervezhet nagyszerű termékeket rövidebb idő alatt.

Az Autodesk Inventor 2018 újdonságai:

  • modellalapú meghatározás,
  • teljesítmény,
  • együttműködés,
  • modellezés,
  • BIM,
  • Fusion 360.

Dokumentáljon 3D-ben

Idén az Inventor egyenesen a munkafolyamataiba integrálja a modellalapú meghatározást. A hatékony méretezési és tűrésezési képességekkel a gyártási információk közvetlenül a 3D modellbe építhetők be. Ezeket az adatokat felhasználhatja a létrejövő 2D rajzokban, 3D PDF-fájlokban vagy a további gyártási folyamatok során, hogy gyorsabban állíthassa elő termékeit. Nincs szükség további modul vásárlására – az MBD minden Inventor-előfizetéshez jár.

Újdonságok: Modellalapú meghatározás

Navigáljon gyorsabban az összeállításokban

Ön gyorsabb összeállításokat akart, az Autodesk fejlesztő csapata megvalósította: gyorsabb lett a renderelés és a részegység-kiválasztás, hogy élvezhesse a gördülékenyebb teljesítmény előnyeit. Emellett jelentős fejlesztésekkel bővültek a rajzok: gyorsabb lett a nézetek létrehozása, és a nagy modellek grafikai teljesítménye is javult.

Újdonságok: Teljesítmény

Még több fájltípussal dolgozhat

Az Inventor 2018 természetesen képes az Inventor 2017 fájlok megnyitására is. A legújabb verzió azonban a korábbi verziókkal visszafelé is kompatibilis – az Inventor 2017 felhasználói az AnyCAD segítségével az Inventor 2018 fájljait is felhasználhatják a terveikben. Ez azt jelenti, hogy Inventor 2018-ra váltást követően az Inventor 2017-tel rendelkező munkatársak és beszállítók továbbra is hivatkozhatnak az Ön adataira, így nincs, ami visszatartsa a frissítéstől.

Fejlesztés: Kibővített együttműködés

Fejlesztés: Hálók a rajzokban

Gyorsabban tervezhet egy intuitívabb kezelőfelületen

A felhasználók gyakorlati visszajelzései alapján finomhangoltuk az Inventor kezelőfelületét. A keresés és szűrés még hatékonyabb. Új lapok teszik gyorsabbá a navigációt. Az információgazdag interaktív panelek megspórolják Önnek a további kutatást. A képernyőn több rajzi adat jelenik meg, így kevesebb kattintásra van szükség. A mérés és néhány más parancs pedig megújult annak érdekében, hogy egyszerűbbek legyenek a munkafolyamatok, és rövidebb idő alatt több adathoz jusson.

A legjobb fejlesztések az Inventor Ideas ötletei alapján

Egyszerűsítse a modellt a BIM-rendszerekhez

Számos ügyfél számára fontos üzleti lehetőséget jelent az építőipari tartalomszolgáltatás. Az Inventor 2018 segítségével eltávolíthatja a szükségtelen információkat, és közvetlenül Revit formátumban teheti közzé 3D modelljét. A közzététel során az Inventor leegyszerűsíti a modellt, védi szellemi tulajdonát, egyben csökkenti a fájlok méretét és összetettségét.

Fejlesztés: BIM-együttműködés

Készüljön fel az alkotás jövőjére

Ha az Autodesk terméktervezési gyűjtemény előfizetőjeként használja az Inventort, akkor a Fusion 360 szolgáltatáshoz is hozzáfér, így felfedezheti a terméktervezés és a gyártás következő generációját. A Fusion 360-nal túlléphet a CAD, a CAM, a szimulációk és az adatkezelés hagyományos kategóriáin, és egyetlen együttműködő platformon dolgozhat, amely mindezeket egyesíti. A legjobb hír pedig az, hogy előfizetőként már most is használhatja.

A Fusion 360 és az Inventor

Mindenki másnál hamarabb juthat hozzá a legújabb funkciókhoz

Autodesk-előfizetőként mindig hozzáférhet a legújabb képességekhez – gyakran hamarabb, mint bárki más. Emellett az alábbi előnyökhöz is hozzájut:

  • Időalapú hozzáférés többféle választható időtartammal és költségvetési megoldással.
  • Nagyobb rugalmasság, mivel csak a valóban használt szoftverek után kell fizetnie.
  • Kisebb kockázat az új szoftverek és új módszerek kipróbálásakor.

Zökkenőmentes, növekményes frissítések és jobb adminisztrálási képességek.

Bárhol a világon olyan szakemberekkel léphet kapcsolatba, akik jól ismerik a terméket és az Ön szakterületét, valamint a szoftveren túlmutató értéket kínálnak. Az Autodesk Inventor szoftver licencének megvásárlásához lépjen kapcsolatba egy hivatalos Autodesk forgalmazóval. A legközelebbi forgalmazó megkereséséhez látogasson el a www.autodesk.hu/forgalmazo weboldalra.

Az Autodesk® előfizetés a hatékony felhőalapú szolgáltatások, a legújabb szoftverkiadások elérése, az online műszaki támogatás és a rugalmas licenckezelési jogosultságok kiváló előnyeit kínálja. További információt a www.autodesk.hu/subscription webhelyen talál.

Amennyiben szeretné bővíteni szakmai ismereteit, kihasználni az autodeskforum.hu nyújtotta előnyöket, szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokhoz, vagy csupán hatékonyabban szeretne dolgozni, elég egyetlen lépés. Regisztráljon, és legyen tagja az Autodesk Fórum közösségnek!