Az Alkotás jövője megérkezett,

és radikális változásokat hoz

Az alkotás jövője a teljes ágazatot alapjaiban alakíthatja át. Felforgat és folyamatos változást eredményez minden iparág területén: az építőipartól a gépiparon át a média- és szórakoztatóiparig, a tervezés, a mérnöki munka, valamint a marketing és az értékesítési részlegek tevékenységén.

Ha birtokában van a megfelelő tudásnak és eszközöknek, éppen ez a felfordulás jelentheti a nagy lehetőséget az Ön számára.

Fókuszban az épületinformáció-modellezés (BIM)

A jövő már itt van, ragadja meg a lehetőséget! Ez nem csupán tervezési vagy mérnöki üzenet. Az épületinformáció-modellezés (BIM) az összekötő kapocs a tervezés, az építés és az üzemeltetés között. A technológia gyökeresen megváltoztatja az épületek és az infrastruktúra tervezésének, kivitelezésének és használatának módszereit. Ez sokféleképpen hat az építőiparra, és az Autodesk képes a legjobban végigvezetni a tervezőket, mérnököket, kivitelezőket és ügyfeleiket a jövő felé vezető úton.

Az Autodesk a tervezés világának vezető szereplőjeként olyan termékek és szolgáltatások biztosítására törekszik, amelyek az alkotás jövőjének kulcsfontosságú képességeit biztosítják, és amelyek ugyanakkor az üzleti modell átalakítását is magukkal vonják.

Ismerje meg az új technológiákat, vegyen részt rendezvényünkön!

Regisztráció

Az Autodesk termékinnovációs platformja

„Itt és most” – Élet a jövő világában

Új kor hajnalához érkeztünk, amelyet elsősorban az automatizálás vezérel majd. Az új, automatizált világnak természetesen megvannak a velejáró veszélyei is. A mozgalom felgyorsulása mellett nem szabad megfeledkezni majd az ember/gép egyensúlyról, valamint az emberi kreativitás jelentőségéről sem. Azonban ahogy haladunk a jövő felé, egyre fontosabbá válik, hogy a gyártás új világában az előnyök jelentősebbek legyenek a potenciális hátrányoknál.

Akárhogyan alakuljon is, az alkotás jövője semmiképpen nem egy múló trend lesz. Mindez álomnak tűnhet, ám már elkezdett valósággá válni. Mindez most történik az egész iparágban.

Ön egyéni vállalkozó vagy egy nagyobb szervezet része? Értékesítésben jártas, döntéshozó vagy menedzseli cége jövőjét? Valójában nem számít. A technológiai változások ugyanolyan eredményeket biztosítanak a startupoknak, mint a vállalati óriásoknak. Az Autodesk megoldásai segítenek abban, hogy könnyen és hatékonyan boldogulhasson ebben az új világban.

NE HABOZZON, NE MARADJON LE AZ IDEI ÉV AUTODESK ESEMÉNYÉRŐL! REGISZTRÁLJON, MERT A HELYEK CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN ÉRHETŐK EL. A REGISZTRÁCIÓT 2017. NOVEMBER 3-ÁN ZÁRJUK.

Autodesk Fórum - Az Alkotás jövője konferencia

Budapest, 2017. november 9.
Aréna mozi (1087 Budapest, Kerepesi út 9.)

Regisztráció

Az eseményt támogató partnerek:

Az eseményen résztvevő Hivatalos Autodesk Viszonteladó Partnerek: